RECEPTY
Výborné chrumkavé placky.
Skvelé placky, plnené brokolicovo-syrovou plnkou, opečené v panvici na oleji.
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Chutné a nadýchané zeleninové fašírky so syrom.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Chutný zeleninovo-syrový obed.
Zdravý obed z hlivy ustricovej. Podávame s cestovinami alebo s haluškami.
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Aloo Gobi masala je obľúbené, nielen indické, vegetariánske jedlo. Je to pomerne pikantná zmes zemiakov a karfiolu. Jej podávanie s ryžou či chlebovou plackou pikantnú chuť čiastočne stlmí. Recept má mnoho variácií, základom sú ...
Tradičná "prefúkaná" zemiaková kaša. Podávame ako samostatný pokrm s opraženou cibuľkou, alebo ako prílohu.
Obaľovaný karfiol pečený v rúre.
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Recept na segedínsky guláš s tempehom ako vynikajúcou náhradou mäsa - nutričnou aj chuťovou.
Recept na vyprážané tvarohové pirohy v jemnom cestíčku so smotanou.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Placky plné tých najlepších chutí.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Lahodná pochúťka nielen pre vegetariánov
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies