RECEPTY
Skvelé placky, plnené brokolicovo-syrovou plnkou, opečené v panvici na oleji.
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Chutné a nadýchané zeleninové fašírky so syrom.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Chutný zeleninovo-syrový obed.
Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Aloo Gobi masala je obľúbené, nielen indické, vegetariánske jedlo. Je to pomerne pikantná zmes zemiakov a karfiolu. Jej podávanie s ryžou či chlebovou plackou pikantnú chuť čiastočne stlmí. Recept má mnoho variácií, základom sú ...
Tradičná "prefúkaná" zemiaková kaša. Podávame ako samostatný pokrm s opraženou cibuľkou, alebo ako prílohu.
Obaľovaný karfiol pečený v rúre.
Recpet na hermelín pečený v lístkovom ceste.
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Recept na segedínsky guláš s tempehom ako vynikajúcou náhradou mäsa - nutričnou aj chuťovou.
Recept na vyprážané tvarohové pirohy v jemnom cestíčku so smotanou.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Placky plné tých najlepších chutí.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Lahodná pochúťka nielen pre vegetariánov
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť