Recept na prípravu chutného vianočného orechového pečiva s orieškovým krémom a čokoládou. Pečivo má dlhú trvanlivosť, takže môže zdobiť váš stôl počas celých vianočných sviatkov.
Chrumkavé vianočné keksy so zázvorom sú po upečení tvrdé. Je potrebné ich nechať odležať v uzatvorenej nádobe minimálne týždeň. Za ten čas primerane zmäknú.
Ponúkame jeden z receptov na jemné, krehké a chutné sušienky Nankhatai (Nankatai), ktoré sa s obľubou pečú počas rôznych sviatkov v Indii, nevynímajúc sviatky Vianočné.
Suché pečivo z pohánkovej múky má špecifickú chuť. Nie je také hladké na jazyku ako klasické pečivo z bielej múky, avšak túto chuťovú drobnosť vyvažujú pozitíva konzumácie pohánky. Podávame s dobrým teplým čajom.