RECEPTY
Chutný bezmäsitý pokrm plný zdraviu prospešných látok.
Vynikajúca klasika.
Tofu marinované v jednoduchej marináde opečené na grilovacej panvici s mrkvou, hubami, bambusovými výhonkami a ryžovými rezancami.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Jednoduchý sýty obed či večera. Vhodný pre deti i dospelých.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Uvedené placky sú pečené v rúre na plechu na špeciálnej fólii ktorá je určená na pečenie bez tuku. Placky však, podľa chuti, môžete piecť aj na plechu vymastenom masťou, prípadne ich vysmážať na panvici na oleji.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Čo so sušenými hubami, ktorých nám z minulého roku zostalo veľa.
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Recept na rýchly obed z karfiolu nielen pre vegetariánov.
Jeden z mnohých receptov na pokrm z chutných šampiňónov. Podávame s cibuľkovými zemiakmi, alebo so zeleninovým šalátom.
Sýte slané palacinky. Môžeme podávať jednoducho, len s čerstvým syrom.
Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.
Chutný bezmäsitý obed.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť