RECEPTY
Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.
Chutné kuracie stehná v maslovom obrátenom trojobale. Podávame so zemiakovým pyré.
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!
Návod na prípravu výborných a jemných kuracích pečienok na cibuľke s hubami shiitake. Nie je problém použiť aj iné jedlé huby, podľa chuti stravníkov. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša alebo ryža.
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Podávame s knedľou. Varený jazyk má výbornú chuť, dá sa jesť aj bez omáčky, s chlebom, horčicou alebo chrenom.
100% domáca morčacia šunka varená v šunkovare. Z uvedeného množstva mäsa získame asi 700g šunky.
Mäkkučké hovädzie mäso v lahodnej omáčke, podávané s parenou knedľou. To musíte vyskúšať!
Chutné cuketové placky s obsahom vyššieho podielu vlákniny vďaka primiešaným ovseným vločkám. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom a tatárskou omáčkou.
Pečené morčacie mäso z dolných stehien s chutnou cibuľkou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Rýchlo pripravené nepečené cukrovinky s rumom.
Rýchla diétna večera, nielen pre vegetariánov.
Skvelé palacinky so slanou syrovo-pečienkovou plnkou.
Ľahký diétny obed. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Chrumkavé žemle, plnené opraženou cibuľkou a grilovanými kúskami morčacieho mäsa.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.
Chutné šťavnaté kuracie stehná podávame s dusenou kapustou a knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies