RECEPTY
Miska sladkých zemiakov a cukety je plná vitamínov a minerálov. Podávame ako samostatný chod na diétnu večeru. Pokrm je vhodný aj ako príloha v nevegetariánskej strave.
Aj takto po európsky sa dá pristúpiť k tejto typicky ázijskej potravine. Podávame napríklad so zemiakovým pyré a tatarskou omáčkou.
Obedová klasika na Zelený Štvrtok.
Výborné a šťavnaté plnené kelové listy.
Bezlepkové medovníčky s orechmi.
Chuťovo zaujímavý chrumkavý keks s vôňou Vianoc. Keks bude ešte chutnejší ak pospájame vždy dva kúsky obľúbeným džemom.
Predjedlo vhodné počas hostín v zimných mesiacoch.
Zdravšia alternatíva chuťovky s vlákninou. Na desiatu, alebo ako zahryznutie na výlete. Výrazne neuškodí ani dietárom. Vhodná náhrada čipsov pri večernom filme.
Jednoduchý a chutný kávový keks.
Vianočné keksy v ktorých je namiesto masla použité avokádo a namiesto cukru med.
Preverený postup na prípravu ľahko ošúpateľných gaštanov pečených v rúre. Najchutnejšie sú teplé, takže dlho po dopečení nečakajte!
Netradičné medovníčky s vôňou Vianoc.
Výborný guláš pre milovníkov diviny.
Plnené špekačky v chutnej pivovej omáčke. Jednoduchá, sýta, v minulosti i lacná večera :)
Ako si jednoducho pripraviť dobrú hostinu.
Arašidové lepené kolieska, ozdobené čokoládou a vianočným zdobením. Výborná sladká pochúťka.
Vyprážaná pochúťka z cukety je skvelým vegetariánskym jedlom aj pre nevegetariánov.
Návod na prípravu jednoduchéj francúzskej chuťovky, ktoréj základ tvorí hustá biela omáčka, sneh z vaječných bielkov a aromatický syr, napr. cheddar.
Chrumkavé sladké rožteky na váš vianočný stôl.
Jemné maslové pečivo, plné mandľovej vône a chuti.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť