RECEPTY
Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Vyprážaná ryba v chutnom nadýchanom cestíčku.
Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.
Vynikajúci a sýty bezmäsitý obed či večera.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.
Chutná ľahká večera.
Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.
Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.
Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.
Chrumkavé krídelká vo voňavej zázvorovo-cibuľovej marináde s pečenými zemiakmi a cuketou. Podávame s tatárskou omáčkou.
Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.
Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.
Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť