RECEPTY
Obľúbené tradičné slovenské pirohy so smotanou a slaninou. Servírujeme podľa chuti posypané nasekanou pažítkou, nasekaným kôprom, alebo smaženou cibuľkou.
Chutný a zdravý špenát pre deti aj dospelých, nielen na pôstny deň.
Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.
Jemné orieškové koláčiky s krémom a príležitostnou výzdobou.
Výborné ostré cestoviny.
Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)
Chutné pečené plnené kuracie rezne pripravované v ActiFry 2v1 hrnci. Rezne si môžete pripraviť aj na grilovacej panvici či upiecť v rúre.
Staré známe vianočné perníčky.
Rýchla paradajková omáčka na cestoviny, so smaženou cibuľou a oreganom.
Chutné špagety zo stredozemného mora
Vynikajúca omáčka k pečeným, vareným, duseným, pareným ..... mäsám.
Sýta cestovinová pochúťka.
Vynikajúce cestoviny s kuriatkami, smotanou a kúskami údeného lososa. Za hrsť lískov čerstvej mäty dodáva tomuto jedlu letnú ľahkosť a sviežosť.
Chutná sladká omáčka z čerstvých broskýň. Vhodná k suchším koláčom bez náplne (perník, vafle ...), prípadne k niektorým pokrmom z mäsa.
Zapekaná cuketa s vajíčkom a chrumkavé zemiaky z ActiFry fritézy. Rýchly, ľahký, bezmäsitý pokrm.
Osvedčená kombinácia "Prosciutto crudo", "Parmigiano Reggiano" a  rukola na cestovine s čerstvými paradajkami, cesnakom a olivovým olejom.
Mäkučké medovníky s kakaovou príchuťou. Medovníky sú chutné aj neozdobené, samozrejme krajšie sú zdobené s bielkovou polevou.
Dlhé tenké cestoviny obalené v bylinkovo-orieškovom peste so sušenými paradajkami a syrom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies