RECEPTY
Vynikajúca klasika.
Výborná chuťovka vhodná na akúkoľvek párty, veľkonočný pondelok i silvestrovskú oslavu.
Paprikáš z dusených morčacích pŕs na lahodnej sladkej smotane je vhodný k haluškám, ale aj k cestovinám či ryži. Je to klasické a efektné nenáročné jedlo.
Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Jednoduchý sýty obed či večera. Vhodný pre deti i dospelých.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Obaľovaný karfiol pečený v rúre.
Domáca pečená paštéta z kuracích pečienok. Paštétu podávame nastudeno. Najchutnejšia je s čerstvým pečivom alebo chlebom.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Pripravte si vynikajúce svieže cestoviny s hráškovo-limetkovo-smotanovou omáčkou. Vhodné sú aj iné cestoviny, ktoré dokážu zadržať na svojom povrchu omáčku - penne, fusilli a pod.
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Sladké pohostenie ktoré očarí.
Chutné sladké srdiečko, plné jabĺk a lásky.
Sýte slané palacinky. Môžeme podávať jednoducho, len s čerstvým syrom.
Prekvapte svojho miláčika na Valentína touto jednoduchou a skvelou vanilkovo jahodovou tortičkou. Zvládne ju spraviť aj začiatočník. :)
Jeden z mnohých spôsobov ako si pripraviť chutný karfiol na obed. Podávame so zemiakovými prílohami.
Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.
Špagety s karfiolovou omáčkou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies