RECEPTY
Jemný cviklový šalát s jogurtom a medovkou, ktorá dá šalátu upokojujúcu príchuť:) Šalát je vhodný ako príloha k pikantným pokrmom, alebo len tak, ako hlavný chod na večeru.
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Vynikajúci obed či večera z jedného pekáča.
Jenoducho pripravený pokrm z bieleho tofu.
Obľúbený segedínsky guláš, tentokrát s hovädzím mäsom a množstvom smotany. Podávame s knedľou, alebo chlebom. Komu ako chutí :)... rozhodne si pochutíte všetci! Odporúčame pri príprave použiť kvasenú kapustu s vínom, segedínsky ...
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.
Vďaka vysokému obsahu chrenu silne pikantný, až pálivý šalát plný zdraviu prospešných potravín. Vhodný ako príloha k pokrmom najmä počas obdobia chrípky.
Nielen Valentínska torta plná orechov.
Chutný a zdravý šalát z obľúbenej červenej repy s hruškami a zelerom. Šalát je tiež veľmi dobrý po pridaní lyžičky jogurtu do porcie.
Zaujímavá kombinácia brokolice a syra
Chutný šalát, plný vitamínov a minerálov, vhodný ako zdravá večera, ale aj ako príloha k pečenému mäsu.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Jednoduchý zákusok z obľúbených sušienok, plný chutnej a ľahkej jablkovo-mandľovej plnky, navrchu ozdobený milovanou šľahačkou :)
Chrumkavé sladučké srdiečka z lístkového cesta.
Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies