RECEPTY
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Veľmi chutné kuracie mäso v syrovej omáčke podávame s ryžou zmiešanou so sladkou kukuricou.
Pochúťka z obľúbeného syra s bielou plesňou na povrchu. Podávame so zemiakmi a brusnicovým džemom.
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Chutné a nadýchané zeleninové fašírky so syrom.
Chutný vegetariánsky obed alebo večera. Podávame s niektorou zo zemiakových príloh.
Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Karfiolový nákyp a pikantnou chuťou syra Niva, ktorý je obdobou francúzskeho syra Roquefort.
Výborné prekladané zemiaky s paradajkovo-paprikovou príchuťou.
Tradičná "prefúkaná" zemiaková kaša. Podávame ako samostatný pokrm s opraženou cibuľkou, alebo ako prílohu.
Recpet na hermelín pečený v lístkovom ceste.
Obľúbený zeleninový šalát zo zdravej červenej kapusty a zeleniny.
Skutočne dobrá dobrotka.
Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.
Zdravá a chutná delikatesa z ďalekého východu pripravená v našej kuchyni chutí rovnako dobre ako v sushi-bare.
Úžasne dobré zeleninové fašírky, ktoré vám dokážu, že to ide aj bez mäsa.
Obľúbené zelené placky v sezóne cukety.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť