RECEPTY
Tip aj na nedeľný obed. Recept je energeticky odľahčený použitím jogurtu namiesto sladkej smotany, avšak na chutnosti skutočne netratí.
Recept na domáce šúľance zo zemiakového cesta, posypané sladkým tvarohom.
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Jednoduchý a rýchly recept na prípravu čokoládovej dobroty s piškótami.
Recept na koláč z krehkého cesta s práškovou stéviou namiesto cukru.
Prinášame vám tradičný recept na kokosové guľky, ktorý má dve varianty prípravy. Využite na ich prípravu odrezky pri pečení zákuskov alebo si ich pripravte z rozdrvených piškót.
Jednoduchý recept ako spraviť zo sezónnej zeleniny ľahký dobrý obed.
Recept na prípravu najemno duseného hovädzieho pliecka na redukcii z červeného vína. Toto chutne pripravené mäso je podávané s pyré zo sladkých zemiakov a koreňovej zeleniny so smotanou a bylinkami.
Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Recept na prípravu tradičnej hrubej zemiakovej placky pečenej v rúre. Je vhodný ako príloha k hlavnému jedlu alebo aj samostatne. Ak ho máte radi mastnejší, tak si ho namiesto pečenia v rúre môžete vysmažiť na panvici s masťou.
Recept na prípravu šťavnatých pagáčikov. Pagáčiky nie sú suché, majú mierne korenistú chuť a výborne sa hodia k silvestrovskému šampanskému.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť