RECEPTY
Mrvenička či drobenička sa s obľubou používa na posyp kysnutých i nekysnutých ovocných koláčov. Jej príprava je jednoduchá, stačí len dodržať pravidlo 2:1:1 (2 diely múky, 1 diel cukru a 1 diel masla).
Dobrotka z prírody. Podávame posypané škoricovým cukrom.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Trvanlivý krém na zákusky, torty, do rolád, na orechové rožteky či ako plnka do tortových oblátok...
Šťavnatý koláč plný sladkého tvarohu s jablkami, na tenkom špaldovom ceste s maslom.
250 gramov maslového krému vhodného na plnenie suchého sviatočného pečiva.
Vynikajúca jednoduchá bábovka zo špaldovej múky, s melasou a trstinovým cukrom, pečená v jednom kroku s banánovo-tvarohovou plnkou.
Vynikajúca bábovka vhodná aj ako zákusok na oslavu.
Výborná chrumkavá torta, plná lieskových orieškov a tekvicových semienok. Podávame poliatu čerstvou citrónovou šťavou v množstve podľa chuti.
Zdravé mafinky - koláčik vhodný pri diétnej úprave stravy. Pri tolerancii lepku v ovsených vločkách sú vhodné aj pri bezlepkovej diéte.
Koláčik poteší všetkých, ktorí chcú zdravšie maškrtiť.
Trená bábovka obsahuje väčšie množstvo tuku. Jej názov je odvodený od procesu spracovania, pri ktorom maslo trieme s cukrom. Je to klasická, obľúbená bábovka, voňavá a šťavnatá.
Jemná, krémová, takmer raw, maškrtka s vyššou dávkou zdravej energie.
Takto si cukor pripravovali naše praprababičky... Jednoduchá výroba domáceho vanilkového cukru. Cukor obsahuje pravú vanilku, teda pravý prírodný vanilín a nie len syntetickú vanilínovú príchuť.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť