RECEPTY
Chutné a na peňaženku nenáročné jedlo z kapusty a bravčových párkov, vhodnou prílohou je domáca parená knedľa.
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.
Tradičný symbol Veľkonočných sviatkov, ktorý poteší nie len vaše chuťové zmysly.
Rýchla príprava zdravej a chutnej brokolicovej polievky, bez pridania soli vhodná aj pre deti.
Obľúbený koláč z jogurtového kysnutého cesta, zachutí všetkým deťom i dospelým.
Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.
Tradičný pokrm zo slovenskej kuchyne. Namiesto masti je možné pokrm upiecť aj na oleji a stane sa z neho vegetariánska pochúťka.
Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.
Šťavnatá kuracina s chutným syrom - obed, či večera pre všetkých gurmánov. Pokrm je vhodné zaradiť aj do jedálnička ľudí s nadváhou, pričom prílohu by mal tvoriť šalát z čerstvej zeleniny poliaty olivovým olejom.
Obed hodný nedele :) Podávame so zemiakovým pyré a zeleninovou oblohou.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť