RECEPTY
Výborný jednoduchý a hlavne rýchly zákusok z ananásového cesta a smotanového krému.
Pochúťka z obľúbeného syra s bielou plesňou na povrchu. Podávame so zemiakmi a brusnicovým džemom.
Recept na majonézový šalát, ktorého hlavnou zložkou je cvikla. Cvikla obsahuje veľké množstvo vitamínov. Odporúčame robiť v jesenných a zimných mesiacoch, kedy je táto zelenina sezónna a účinne posilní vaše zdravie a imunitu.
Rýchla a jednoduchá príprava obľúbených tyčiniek z lístkového cesta so syrom, soľou, rascou či sezamom.
Kuracie prsia v hlivovej omáčke nadchnú i tých náročnejších hostí.
Skúste aj vo vašej kuchyni vykúzliť túto veľmi chutnú a zdravú strukovinovú kašu. Môžete ju servírovať ako prílohu spolu s ryžou. Pre spestrenie doplňte vajíčko, grilovanú zeleninu, tofu či mäso.
Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.
Tie najfantastickejšie nadýchané a chrumkavé langoše, pripravené na pekne rozhorenom dreve na vonkajšom ohnisku. Recept na ich prípravu ponúkame s čo najpresnejším postupom :) a s prísnym pracovným zaradením všetkých zúčastnených :)
Ľahký a osviežujúci zákusok s krehkým cestom, sladkým tvarohom a osviežujúcou rebarborou.
Jednoduchý zeleninový šalát s mozzarellou a chrumkavými kúskami slaniny.
S týmto receptom si pomerne jednoducho bez pečenia pripravíte fantastický zákusok s krémom z mascarpone, tvarohu a smotany.
Hustá krémová polievka plná zdravej zeleniny. Podávame bohato poliatu tekvicovým olejom.
Letný zákusok s jahodami na čokoládovom korpuse, s chrumkavými praženými orechmi a tvarohovo-smotanovým krémom.
Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.
Chrumkavé bochníčky plnené gaštanovým krémom a  šľahačkou, povrchu ochutené horkou čokoládou ... čo dodať viac :)... no mňam.
Šťavnatá kuracina s chutným syrom - obed, či večera pre všetkých gurmánov. Pokrm je vhodné zaradiť aj do jedálnička ľudí s nadváhou, pričom prílohu by mal tvoriť šalát z čerstvej zeleniny poliaty olivovým olejom.
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.
Citrónová tráva (lemongrass) je bylinka pochádzajúca z tropickej ázie. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni na ochutenie polievok, omáčok, alebo ako čaj. Má výraznú citrusovú chuť a arómu. Dá sa spracovať ako korenie, pasta alebo ...
Nepečené vianočné i veľkonočné pečivo. Príprava guľôčok je jednoduchá, preto sú veľmi obľúbené na sviatočnom stole.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť