Jemná, krémová domáca zmrzlina. Zmrzlina je najlepšia 4-5 hodín po zmrazení. Ak ju máte v chladničke dlhšie, viac stuhne. Potom ju stačí pred podávaním nechať chvíľu povoliť a premixovať ponorným mixérom. Opäť nadobudne krásnu ...
Úžasne zdravý sirup z plodov arónie, pripravený za studena a preto plný vitamínov...a teda aj cukru ? Iste súhlasíte, že bez neho by to tak skvelý sirup zas nebol ? Z uvedeného množstva si pripravíte asi 2 litre sirupu.
Zemiaky, cibuľa, cesnak a ešte nejaká tá ingrediencia... otvorený oheň v záhradnom krbe, nepostrádateľná obitá a poškriabaná chalupárska výbava... a môžeme začať :) Čas prípravy nemerateľný a počet porcií sa nestíha ...
Keď sa zmieša táto netradičná a zdravá cestovina s chutnou zeleninkou vytvorí výborné rizoto. Drobné guľôčky kuskusu sú veľmi výživné a spolu so zeleninou dodajú ľudskému telu naozaj veľa minerálov a vitamínov.
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie ...
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...