RECEPTY
Hľadáte recept na zeleninový, mäsový, ovocný či rybací šalát? Pohľadajte v našom receptári šalátov a nájdete tu aj nejaký ten návod ako niečo zavariť. Obľúbené zemiakové šaláty máme v Prílohách, nakuknite!
Recept na staré dobré klasické jedlo z hovädzieho mäsa. Podávame s ryžou, zemiakmi, môžeme aj s knedľou.
Skvelé, poctivo pripravené recepty na prípravu vynikajúcich a obľúbených zeleninových šalátov. Šaláty sú nielen vhodnou prílohou, ale výborne chutia a zasýtia aj ako samostatný pokrm.
Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.
Návod na prípravu výborných a jemných kuracích pečienok na cibuľke s hubami shiitake. Nie je problém použiť aj iné jedlé huby, podľa chuti stravníkov. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša alebo ryža.
Hustá hlivová polievka pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete zredukovať, prípadne niektoré podľa chuti ani nepoužiť. Nekorenená bude chutiť aj deťom.
Maďarská kuchyňa je známa svojimi bohatými a výraznými chuťami, ktoré spájajú tradíciu s kulinárskym majstrovstvom. Typické sú pre ňu jedlá plné papriky, ako guláš, perkelt či halászlé, ktoré zahrejú telo aj dušu.
Skvelý recept na originál maďarský guláš. Guláš sa skladá výhradne z mäsa, cibule, papriky a paradajok. Je veľmi chutný a aj keď sa ničím nezahusťuje je dostatočne hustý. Tradične sa podáva z haluškami, nič vám však nebráni ...
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Základný postup pri varení údeného mäsa vhodného k prívarkom ako teplý pokrm. Konzumujeme klasicky aj na studeno, s horčicou a chrenom.
Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Výborná kaša nielen na raňajky, ale aj na večeru. Príprava vyžaduje viac času, nakoľko sa celozrnná ryža dlhšie rozvára.
Domáce, veľmi chutné mini pizze, lepšie ako z ktorejkoľvek pekárne. Vhodné sú nielen ako chuťovka na oslavu, ale aj na bežný deň ako desiata do práce či deťom do školy.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Každé ráno môžete jednoducho a zdravo raňajkovať. Ponúkame vám rýchly recept na prípravu kaše z ovsených vločiek. Do kaše si môžete zamiešať podľa chuti ovocie, oriešky...a v zimných mesiacoch je vhodný aj med.
Áno, aj z tekvice môže byť koláčik... a aký dobrý.
Pitná voda má v kuchyni nenahraditeľnú úlohu priamo ako ingrediencia do jedla, ale aj ako pomocná ingrediencia pri varení, alebo dusení. Riady sa tiež bez vody len tak ľahko neumyjú :)
Hustá polievka z obľúbených jesenných húb so zemiakmi a zeleninou. Táto hubová polievka vás nielen zasýti, ale aj zahreje!
Hustá polievka, plná zeleniny a s nízkou energetickou hodnotou. Vhodná a nápomocná pri snahe znížiť svoju telesnú váhu. Polievku môžeme konzumovať aj viackrát počas dňa a nahradiť ňou viac kalorické pokrmy.
Malé chrumkavé koláčiky s veľmi charakteristickou chuťou vďaka netypickej surovine - vínu. Použite svoje obľúbené víno a verte že môže byť ako biele, tak aj červené. Sú vhodné napríklad k čaju alebo káve ako malé spestrenie ...

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť