RECEPTY
Vynikajúci zákusok z jemného piškótového cesta, plnený banánmi a čokoládovým krémom, so smotanovo čokoládovou polevou.
Obľúbený kapustový šalát s majonézou. Ponúkame veľmi chutný recept na jednu z jeho verzií. Podávame ako prílohu k pokrmom z mäsa. Ocenia ho všetci účastníci vašej domácej oslavy, kedy ho podávame k studeným obloženým misám.
Talianska klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jedálničkoch gurmánov po celom svete vďaka jednoduchosti a príjemnej chuti.
200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho ...
Morčacie mäso je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravú a chutnú alternatívu k tradičným mäsovým pokrmom. Jeho jemná chuť a nízky obsah tuku ho robí ideálnym základom pre rozmanité hlavné jedlá, ktoré potešia celú ...
Objavte s nami tajomstvá prípravy dokonalého cesta, lahodnej omáčky a harmonického výberu ingrediencií. Premeňte svoju kuchyňu na pravú taliansku pizzeriu a potešte rodinu či priateľov domácou pizzou priamo z vašej rúry.
Vhodné ako príloha k paprikášom, perkeltom či omáčkam. Tiež vhodné ako samostatný pokrm na sladko s makom a cukrom, alebo na slano s bryndzou a slaninkou.
Krémová hrášková polievka s vynikajúcou chuťou jemnej údenej šunky.
Francúzska kuchyňa je synonymom elegancie a sofistikovanosti, známa po celom svete pre svoje jemné chute a precízne techniky prípravy. Od klasických jedál ako coq au vin, boeuf bourguignon či ratatouille, až po lahodné dezerty ako crème ...
Skvelý obed či večera zo zajačích pečienok. Podávame s ryžou a s chutnou sladkou prílohou z jabĺk, plnených brusnicovým džemom.
Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.
Sladká vianočná chuťovečka :) - striekané orechové mini kolieska plnené maslovým čokoládovým krémom.
Raňajková kaša bez cukru. Komu bude málo sladká len zo samotných banánov, môže si ju ľahko poliať agáve sirupom, alebo v zimných mesiacoch medom.
Stehná tmavého argentínskeho zajaca zakúpime predpripravené, prešpikované slaninkou. Môžeme si ich pripraviť tak ako je uvedené na obale polotovaru, alebo si ich môžeme obohatiť o ďalšie chutné ingrediencie.
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a  konzumácie.
Obľúbený prívarok z letnej tekvice a nových zemiakov, pripravený s kyslou smotanou a podávaný s chutnými hovädzími rezňami pečenými v rúre. Ak varíte pre štyroch, varte z polovice ?!
Chutný jednoduchý koláčik z drobných jabĺk zo záhradky, ktoré neviete ako spracovať. Samozrejme, že na jeho prípravu môžete použiť akékoľvek jabĺčka :)
Citrónová tráva (lemongrass) je bylinka pochádzajúca z tropickej ázie. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni na ochutenie polievok, omáčok, alebo ako čaj. Má výraznú citrusovú chuť a arómu. Dá sa spracovať ako korenie, pasta alebo ...

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť