RECEPTY
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Rúrkovité cestoviny plnené tekvicovou smesou a zapečené s bešamelom.
Klasický recept na prípravu karfiola na spôsob "mozočka". Pokrm bez pridania soli je vhodný aj pre malé deti.
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Tieto veľmi chutné jarné halušky môžeme podávať s bryndzou, alebo ako prílohu k perkeltom či paprikášom.
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Mimoriadne chutná dusená hliva v jemnej smotanovej omáčke s kurkumou. Podávame s cestovinami, haluškami, alebo s ryžou.
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.
Sýte slané palacinky. Môžeme podávať jednoducho, len s čerstvým syrom.
K ľahkému a zdravému obedu či večeri, prajeme dobrú chuť. Bez pridania korenín a soli pokrm vhodný aj pre deti.
Ide to aj bez mäsa :) Chutný "hamburger" nielen pre vegetariánov.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť