RECEPTY
Veľká zemiaková placka na plechu s ovsennými vločkami a ľanovými semienkami, ochutená opečenou cibuľou a medvedím cesnakom.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.
Jemné, zeleninovo-orieškové placky zachutia každému gurmánovi.
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Jeden z mnohých spôsobov ako si pripraviť chutný karfiol na obed. Podávame so zemiakovými prílohami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť