RECEPTY
Smotanová omáčka jemnej chuti, plná šampiňónov. Podávame s ryžou, alebo parenou knedľou.
Šťavnaté marinované kuracie prsia s mäkučkou bravčovou pečienkou, šampiňónmi, preliate syrovou omáčkou s petržlenovou vňatkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.
Uvedené placky sú pečené v rúre na plechu na špeciálnej fólii ktorá je určená na pečenie bez tuku. Placky však, podľa chuti, môžete piecť aj na plechu vymastenom masťou, prípadne ich vysmážať na panvici na oleji.
Ružičkový kel nepatrí len do polievky, ale dá sa z neho spraviť krásne a výživné jedlo, ktoré chutí aj odporcom tejto zdravej potraviny.
Čo so sušenými hubami, ktorých nám z minulého roku zostalo veľa.
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Recept na slaný francúzsky koláč plnený šampiňónovo- syrovou plnkou.
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou. Vylepšená hubovo-slaninková verzia.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť