RECEPTY
Zlatisté pečené kurča s vynikajúcou chuťou, jednoducho pripravené.
Jednoduchý a rýchly receptík na osviežujúcu ovocnú tortu s piškótami, tvarohom a smotanou. V horúcom lete je pastvou pre oči rovnako ako pre rozpálené telo.
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Chutná a rýchla smotanovo-mliečna strukovinová polievočka, ktorá vás zasýti i zahreje. Pred podávaním posypeme mletým koriandrom, alebo ochutíme citrónovou šťavou.
Klasický letný prívarok. Podávame s varenými zemiakmi, fašírkami, alebo s volským okom.
Recept na výborný krémový prívarok zo šošovice, so zemiakmi a volským okom.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
Hustá krémová polievka jemnej chuti. Podávame s chrumkavými maslovými krutónmi z toastového celozrnného chleba.
Jemné tekvicové vafle s vôňou škorice a kardamónu.
Jahody ochutené škoricou a korením na perinke zo smotany a tvarohu.
Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.
Jemný mascarpone krém s kokosom na nadýchanom čokoládovom korpuse. Skutočne jemná maškrta.
Mimoriadne dobrý syr v orientálnom korení. Podávame s varenými, krátko opečenými zemiakmi na masle a čerstvou zeleninou.
Chuťovo výrazne kyslejší ovocný mixovaný nápoj plný vitamínov s pridanou rozpustnou vlákninou. Pre zjemnenie kyslej chuti môžete pridať lyžičku medu alebo trochu stévie.
Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť