RECEPTY
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Chlebové placky Čapati (Chapati) sú tradičná indická príloha. Tieto placky majú veľa podôb - základné sú zložené len z múky a vody.
Jednoduchý recept na výbornú tortu s penovým základom, nazvaný podľa ruskej baletnej tanečnice Anny Pavlovej. Má chrumkavý povrch a vo vnútri je jemný a ľahký.
Vynikajúci recept na rezy s citrónovo mliečnym krémom a sladkou a chrumkavou grilážkou na povrchu.
Vynikajúci zákusok s jemnou piškótou, naplnený jahodovou zmesou, jemným pudingovým krémom a šľahačkou. Vhodný na slávnostné príležitosti.
Jednoduché a chutné domáce laskonky pečené bez použitia formy.
Rýchly a chutný šťavnatý koláčik. Postup je veľmi jednoduchý: jedno cesto v jednej miske, druhé v druhej miske zamiešať, cestá naliať na seba, posypať nakrájaným ovocím, upiecť, vychladiť a zjesť :)
Jednoduché šamrole z lístkového cesta plnené varenou snehovou plnkou.
Ponúkame recept na veľmi obľúbený krémový zákusok. Nanukové rezy či nanukové kocky? Je len na vás koľko porcií potrebujete nakrájať:)
Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".
Výborný krémový zákusok. Uvedených 16 kociek vám bude po skúsenosti málo :), odporúčame dávky zdvojnásobiť a pre istotu ich upiecť 32 :)
Hustá zimná polievka ktorá zahreje a zasýti. Kto nemôže byť bez mäsa, kľudne nech si do nej pridá nakrájanú opečenú klobásku :)
Vafle so sladkou karamelovou omáčkou a sladkokyslým tvarohom.
Vynikajúci a mimoriadne šťavnatý koláč s bohatou tvarohovou plnkou.
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, nektárinkami a tvarohom.
Návod na prípravu jednoduchéj francúzskej chuťovky, ktoréj základ tvorí hustá biela omáčka, sneh z vaječných bielkov a aromatický syr, napr. cheddar.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť