RECEPTY
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Chlebové placky Čapati (Chapati) sú tradičná indická príloha. Tieto placky majú veľa podôb - základné sú zložené len z múky a vody.
Jednoduchý recept na výbornú tortu s penovým základom, nazvaný podľa ruskej baletnej tanečnice Anny Pavlovej. Má chrumkavý povrch a vo vnútri je jemný a ľahký.
Vynikajúci ryžový nákyp, bohatý na ingrediencie, s vysokou energetickou hodnotou.
Polievka na čas "chrípkový". Podávame s opečeným pokrájaným pečivom.
Rýchly a chutný šťavnatý koláčik. Postup je veľmi jednoduchý: jedno cesto v jednej miske, druhé v druhej miske zamiešať, cestá naliať na seba, posypať nakrájaným ovocím, upiecť, vychladiť a zjesť :)
Sýte chutné lievančeky podávame poliate medom a posypané nasekanými vlašskými orechmi. Nič vám nebráni natrieť si na ne džem :)
Ponúkame recept na veľmi obľúbený krémový zákusok. Nanukové rezy či nanukové kocky? Je len na vás koľko porcií potrebujete nakrájať:)
Fantastické chrumkavé kolieska na okraji, plné tých najchutnejších kombinácií jednoduchých sladkých plniek. Nebudete vedieť, kedy prestať jesť :)
Vynikajúci koláč z tvarohového cesta, plný bohatej jablkovo-orechovej plnky.
Výborný slaný koláč, ktorý môžeme podávať ako hlavné jedlo spolu s dobrou fazuľovou polievkou, alebo rozkrájaný na menšie porcie ako chuťovku pre hostí.
Krémová nátierka skvelej chuti. Vhodná k chlebíku i pečivu, na raňajky i na večeru.
Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.
Vynikajúca šťavnatá štrúdľa plnená strúhanou tekvicou, nektárinkami a tvarohom.
Návod na prípravu jednoduchéj francúzskej chuťovky, ktoréj základ tvorí hustá biela omáčka, sneh z vaječných bielkov a aromatický syr, napr. cheddar.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť