RECEPTY
Jednoduchý, jemný, tvarohový koláčik k čaju či káve na raňajky.
Vynikajúci zákusok s jemnou piškótou, naplnený jahodovou zmesou, jemným pudingovým krémom a šľahačkou. Vhodný na slávnostné príležitosti.
Česká kuchyňa je plná tradičných a lahodných jedál, ktoré odrážajú bohatú históriu. Medzi najznámejšie pokrmy patria sviečková na smotane, vepřo-knedlo-zelo či bramboráky, ktoré sú obľúbené pre svoje výrazné chute a sýtosť.
Jednoduché a chutné domáce laskonky pečené bez použitia formy.
Zákusok plný tých najobľúbenejších chutí. Samozrejme že nesmie chýbať šľahačka :)
Morčacie mäso je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravú a chutnú alternatívu k tradičným mäsovým pokrmom. Jeho jemná chuť a nízky obsah tuku ho robí ideálnym základom pre rozmanité hlavné jedlá, ktoré potešia celú ...
Jednoduché šamrole z lístkového cesta plnené varenou snehovou plnkou.
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky. Jednoducho "Spaghetti al Pesto Genovese".
Milujete veterníky a odrádza vás pomerne náročná príprava či predchádzajúce nezdary? Skúste náš maxi veterník a neoľutujete. Chutí klasicky úžasne a za úspech pri jeho príprave sa môžeme zaručiť :)
Recept na prípravu chutného šalátu plného bielkovín, vlákniny a hriešne dobrej majonézy.
V našej sekcii receptov na slané pečené koláče nájdete inšpirácie, ktoré sú jednoduché na prípravu a zaručene potešia celú rodinu. Objavte s nami, ako ľahko môžete pripraviť tieto lahodné koláče, ktoré sa stanú hviezdou ...
Vafle so sladkou karamelovou omáčkou a sladkokyslým tvarohom.
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Báječné a mimoriadne chutné pečené koleno. Podávame s chlebom, kyslou uhorkou, feferónkami, horčicou alebo chrenom.
Domáci sirup plný vitamínov, z domáceho,drobného, kyslastého hrozna.
Príprava domáceho jogurtu, ktorý je oveľa chutnejší a lacnejší ako jeho bratia z obchodov.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť