RECEPTY
Výborná letná, zemiaková príloha. Zemiačky sú chutné aj ako samostatný ľahký obed, či večera.
Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Chutná hustá polievka, plná zdravej zeleniny, ktorú obľubujú nielen deti, ale aj dospelí.
Skvelé zemiačiky vhodné nielen ako príloha. Veľmi chutné sú aj ako samostatný chod, so zakysaným mliekom.
Chutná pomazánka z konzervovaného tuniaka vo vlastnej šťave. Vhodná na chlieb aj pečivo, na raňajky aj večeru, ale aj ako chuťovka či predjedlo.
Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.
Úžasne zdravý sirup z plodov arónie, pripravený za studena a preto plný vitamínov...a teda aj cukru ? Iste súhlasíte, že bez neho by to tak skvelý sirup zas nebol ? Z uvedeného množstva si pripravíte asi 2 litre sirupu.
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Jemné vegetariánske fašírky. Chuť tofu sa v zelenine ľahko stratí a preto zachutia aj nevegetariánom. Fašírky pripravené s cícerovou múkou sú vhodné aj pri bezlepkovej diéte.
Nadýchaná bábovka s matcha čajom a brusnicami. Pre svoju unikátnu zelenkavú farbu je vhodná aj ako veľkonočné pohostenie.
Veľmi chutné prílohové zemiaky, ktoré môžeme podávať aj ako samostatný pokrm. Recept inšpirovaný indickou kuchyňou.
Syry vynikajúcej chuti vďaka koreniacej zmesi Gyros sú vhodné ako predjedlo, chuťovka, ale aj na zjedenie len tak na raňajky. Podávame s čerstvým bielym pečivom.
"Nastrieľajte" do seba naše gule plné vápnika :) Nielenže si úžasne pochutíte, ale aj vaše kosti sa potešia :) Mňam!
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
K ľahkému a zdravému obedu či večeri, prajeme dobrú chuť. Bez pridania korenín a soli pokrm vhodný aj pre deti.
Recept na sterilizovanú šošovicu a tofu v hustej sladko-kyslej omáčke s paradajkami. Jednoduché a veľmi chutí aj deťom. Hodí sa takmer ku každej prílohe.
Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.
Pomazánku podávame natretú na chlebe či pečive, chutí teplá aj studená.
Mäkučké medovníky s kakaovou príchuťou. Medovníky sú chutné aj neozdobené, samozrejme krajšie sú zdobené s bielkovou polevou.
Úžasne chutná delikatesa nabitá vitamínmi. Samotné naloženie paradajok je jednoduchý proces, ale sušenie zaberie nejaký ten čas. My sme použili elektrickú sušičku, ktorá suší rovnomerne, paradajky neuvarí, ani neupečie. Spotreba ...

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť