RECEPTY
Nadýchané, jemné a mäkučké šišky zo zemiakového cesta plnené slivkovým lekvárom.
Maďarské langoše z kysnutého cesta s postrúhanými varenými zemiakmi. Langoše sú mäkké, jemné a nadýchané. Podávame podľa chuti, tradične s kyslou smotanou a postrúhaným syrom.
Jemné placky, výnimočné svojou farebnosťou a úžasnou chuťou.
Chutné knedličky (kluski) podávame k vareným mäsám s omáčkou.
Zemiaky, cibuľa, cesnak a ešte nejaká tá ingrediencia... otvorený oheň v záhradnom krbe, nepostrádateľná obitá a poškriabaná chalupárska výbava... a môžeme začať :) Čas prípravy nemerateľný a počet porcií sa nestíha ...
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
"Nastrieľajte" do seba naše gule plné vápnika :) Nielenže si úžasne pochutíte, ale aj vaše kosti sa potešia :) Mňam!
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Pyré podávame k rôzne upraveným mäsám. Veľmi vhodné je ako farebne zaujímavá príloha pre deti.
Jemné placky zo zemiakov a karfiolu. Ochutené cesnakom a majoránkou oslovia gurmánov a pochutíte si na nich v každom ročnom období.
Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.
Klasické domáce knedle s cibuľkou ako príloha k hlavnému jedlu.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť