RECEPTY
Plný hrniec vynikajúcej polievky na vianočný či silvestrovský stôl. Nič však nebráni tomu, uvariť si túto kapustničisko hocikedy počas celého roku.
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.
ActiFry recept na grilovaného lososa v cesnakovo limetkovej marináde s grilovanými cherry paradajkami.
Khičadi (Kichadi) je základom indickej kuchyne. V ajurvéde je hlavným liečivým, vyrovnávajúcim a detoxikačným pokrmom. Má veľmi priaznivé účinky na tráviace orgány. Základom sú koreniny, ryža Basmati, fazuľa Mungo (alebo ...
Či sú v sezóne potraviny ktoré práve dozrievajú, alebo sa fermentovali na zimné mesiace, my tu máme pre Vás vždu aktuálne recepty na všetky mesiace v roku. Nezabudnite že čerstvo dozreté ovocie a zelenina sú najchutnejšie, ...
Actifry recept na šťavnaté rezne v syrovom cestíčku, ktoré sa dajú pripraviť s minimálnym množstvom oleja. Vhodnou a zdravšou prílohou sú hranolky zo sladkých zemiakov a zeleru.
Arónia je ker, ktorého ovocie-čierne bobule majú výrazné antioxidačné účinky. Je tiež známa ako jarabina čierna. Jej čierne plody, ktoré sú pred spracovaním pomerne trpké a kyslé, obsahujú veľké množstvo vitamínov C, P, ...
Obľúbená šošovicová polievka má vďaka pridaniu sladkých zemiakov výživnejšiu hodnotu a jemnú sladkú chuť. Bude sa páčiť najmä deťom.
Tradičná japonská polievka, ktorej základnými ingredienciami sú "miso" pasta a vývar "dashi". Táto varianta je so varenými zelenými fazuľkami a vareným vajíčkom.
Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.
Návod na prípravu chutných raňajok z vajíčok a mladej jarnej zeleninky - cibuľky a reďkovky, ktoré celý pokrm nadlahčia a dodajú mu sviežosť.
Z uvedeného množstva získame 150 gramov vynikajúcej domácej polievkovej závarky. Do polievky pridávame koncom varenia v potrebnom množstve a varíme 7-8 minút.
Mnohé názory na konzumáciu pečene sa opierajú o fakt, že v pečeni sa čistia toxíny. Je však tiež nesporné, že pečeň obsahuje množstvo prospešných živín. Pri kúpe vnútorností je preto dobré poznať ich pôvod. A nakoniec: Komu ...
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Kuracie mäso je obľúbené a zdravé. Je veľa možností ako z neho pripraviť vynikajúce jedlá.
Citrónová tráva (lemongrass) je bylinka pochádzajúca z tropickej ázie. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni na ochutenie polievok, omáčok, alebo ako čaj. Má výraznú citrusovú chuť a arómu. Dá sa spracovať ako korenie, pasta alebo ...

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť