RECEPTY
Svieži a šťavnatý koláč z krehkej mramorovanej piškóty s malinovým pudingom a polevou z kyslej smotany. Na prípravu koláča môžete použiť puding podľa vašej chuti.
Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)
Skvelé kapustové kofty inšpirované indickou kuchyňou. Podávame so zeleninovým prívarkom, ryžou, alebo chlebom.
Uvedené množstvo je na prípravu dvoch väčších plechov krúpnej baby, pre asi šestnástich hladošov. Pokrm je dosť sýty. Podávame teplé.
Podávame s knedľou. Varený jazyk má výbornú chuť, dá sa jesť aj bez omáčky, s chlebom, horčicou alebo chrenom.
Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Lahodné cupcakes z vanilkového cesta, zdobené krémom z mascarpone a kúskami čerstvých jahôd.
Tradične chutné pečené kuracie stehná so zemiakovou kašou.
Na slížiky nakrájané bravčové mäso nasiaknuté aromatickou marinádou s rukolou určite zachutí každému.
Ostalo vám zemiakové pyré či kaša? Neviete čo s ňou? Upečte si tieto vynikajúce slané palacinky.
Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Tak jemná, tak sladká, tak famózna torta s chuťou toffifee! Vyskúšajte a zistíte, že aj na malej porcii si skvelo pochutíte!

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť