RECEPTY
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Jemné šťavnaté kuracie rezne. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.
Vynikajúci zákusok s jemnou piškótou, naplnený jahodovou zmesou, jemným pudingovým krémom a šľahačkou. Vhodný na slávnostné príležitosti.
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Sýty zemiakový obed navarený na dva dni :) Podávame so zeleninovými šalátami, alebo s tatárskou omáčkou.
Jednoduchý chrumkavý posúch z kysnutého cesta.
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Piškótový korpus a jahody zaliate v želé vytvoria zákusok, ktorý osvieži aj v tých najhorúcejších letných dňoch.
Smotanovo-mliečna jarná polievočka. Podávame s vajíčkom uvareným na tvrdo.
Jednoducho a rýchlo pripravená polievka z čerstvých paradajok.
Hustá rybacia polievka, plná zeleniny, obohatená o obľúbený medvedí cesnak.
Chrumkavé vianočné stromčeky, ktorým sa nikto neubráni. Určite sa stanú vašim favoritom.
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Jemná držková polievka z teľacích držiek, bez cibule v zápražke.
Vyskúšajte tento famózny koláč pečený hlavne z jabĺk, rozvoňaný škoricou a prikrytý chrumkavou sladkou krustou z lístkového cesta.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť