RECEPTY
Vynikajúca, chrumkavá, slaná zemiaková príloha.
Takto pripravené zemiaky sú rovnako chutné ako pri obdobnej príprave zo zemiakov varených. Výhodou je, že šetria čas.
Obľúbená rýchla polievka pre deti. Podľa tradície mimoriadne vhodná pre dojčiace maminky, údajne napomáha pri tvorbe mlieka. Tak či onak, hlavne že chutí :)
Šuhajdy, ktoré sa s obľubou pripravovali v 70.-80. rokoch minulého storočia v Československu. Na ich prípravu nutne potrebujete tradičný kakaový puding v krabičke :) a prázdne umelohmotné obaly od vajec.
Pečené batáty majú výrazne sladkú chuť a preto ich môžeme piecť posypané koreninami podľa chuti. Jemná sladká chuť ostane, avšak soľ a koreniny ich spravia chutne pikantné. Podávať môžeme ako zdravú a neobyčajnú prílohu ...
Tradičný recept na zemiakovú kašu. Je to vhodná príloha k mnohým jedlám a deti ju majú veľmi radi (pre deti nesolíme).
Jednoducho a rýchlo pripravená polievka z čerstvých paradajok.
Výborné prekladané zemiaky s paradajkovo-paprikovou príchuťou.
Obľúbené domáce rezance s bohatou nádielkou maku.
Vitamínmi nabitá príloha, vhodná najmä ku kuraciemu a hovädziemu mäsu. Nízkotučnú verziu získate výmenou slaniny a syra za napr. lisovaný cesnak.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Vynikajúce zapečené tenké plátky zo zemiakov so smotanou a syrom. Ideálne keď potrebujete doplniť kalórie :)
Rajbanička alebo tiež strúhanička je jednoduchá domáca cestovina (závarka) vhodná do obľúbených hustých polievok.
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Ghee (Ghí) - prepustené, prečistené maslo tvorí základ indického varenia. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Ghí používajú aj mnohé kultúry mimo Indiu. Dôkazom toho je, že i naše prababičky maslo tzv. prepúšťaním upravovali ...
Zapekané mäso so zeleninou a syrom ochutenou zemiakovou kašou. Je to výborný obed, či večera a bude všetkým chutiť. Vyskúšajte!
Pripravte si vynikajúce cestoviny s konzervovaným tuniakom, sviežim citrónom a kaparmi v domácich podmienkach ako od profesionáneho kuchára niekde v srdci Talianska. Kvalitné suroviny pomôžu dosiahnúť dokonalý výsledok.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť