RECEPTY
Paprikáš z dusených morčacích pŕs na lahodnej sladkej smotane je vhodný k haluškám, ale aj k cestovinám či ryži. Je to klasické a efektné nenáročné jedlo.
Časovo náročná dobrotka, ktorá sa okamžite rozchytá. A keďže jeden plech bude málo :) napečte si pre istotu korpusy (kolieska a pusinky) do zásoby.
Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
Skutočne výborný zákusok z obľúbeného mascarpone v jemnej nadýchanej kakaovej piškóte. Je tak jednoduchý, že sa pri jeho príprave ozaj nič nemôže pokaziť a zvládne ho aj cukrárenský začiatočník, stačí dodržať presný postup :)
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Sladké hrebene z lístkového cesta s pudingovo-mascarpone plnkou a jahodami.
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Prekvapte svojho miláčika na Valentína touto jednoduchou a skvelou vanilkovo jahodovou tortičkou. Zvládne ju spraviť aj začiatočník. :)
Chrumkavé bochníčky plnené gaštanovým krémom a  šľahačkou, povrchu ochutené horkou čokoládou ... čo dodať viac :)... no mňam.
Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť