RECEPTY
Mimoriadne chutná mäsová roláda. Jej príprava nezaberie veľa času. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Jemný, krémový dezert, ktorý svoj názov získal vďaka porovnaniu fantastickej chuti s populárnym Míša nanukom. Ponúkame recept, v našej kuchyni preverený, ktorý stojí za vyskúšanie.
Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Jemný orechový zákusok plnený maslovým krémom v čokoládovej poleve.
Púpavový sirup používame nielen do čaju počas choroby, ale môžeme ho používať aj ako sladidlo pri príprave zákuskov či koláčov. Napriek tomu že po uvarení ostáva v sirupe zredukované množstvo liečivých látok, sirup pomáha pri ...
Overený recept na prípravu dobošiek ako od babičky. Šesť vrstiev jemného tenkého korpusu na striedačku s lahodným kakaovým krémom.
Šťavnatý koláčik z chladeného rolovaného lístkového cesta, sladkého čokoládového pudingu, banánov a chrumkavých mandlí. Pre ešte rýchlejšiu prípravu môžete použiť puding ako hotový výrobok, do ktorého vmiešate mandle.
Recept na prípravu francúzskych zemiakov. Sýty a chutný obed na všedný deň pre každého.
Chrumkavé kuriatko upečené v rúre na grilovacom stojane na kurča. Namiesto špeciálneho stojanu môžeme použiť formu na bábovku, kurča jednoducho napichneme na jej stred, alebo ešte jednoduchšie - kurča napichneme na prázdnu plechovku ...
Podľa tohoto receptu si ľahko pripravíte atraktívne slané a zelené palacinky. Naplniť si ich môžete podľa svojej chuti, napríklad aj syrom a listovým šalátom.
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie ...
Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.
Každé ráno môžete jednoducho a zdravo raňajkovať. Ponúkame vám rýchly recept na prípravu kaše z ovsených vločiek. Do kaše si môžete zamiešať podľa chuti ovocie, oriešky...a v zimných mesiacoch je vhodný aj med.
Recept na dezert z piškot a jemného pudingového krému. Môže byť servírovaný aj v elegantných pohárikoch.
Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.
Napríklad taliancke prosciutto crudo, alebo španielska chamón serrano. Vzduchom sušené bravčové stehno, krájané na veľmi tenké plátky.
Týchto jemných a voňavých pagáčov s chrumkavými kúskami orieškov možno bude aj málo. Porozmýšľajte rovno nad dvojitou dávkou, ak čakáte hostí :)
Napríklad taliancke prosciutto crudo, alebo španielska chamón serrano. Vzduchom sušené bravčové stehno, krájané na veľmi tenké plátky.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť