RECEPTY
Zemiakové prílohy sú najobľúbenejšie zo všetkých príloh. Mnohé z nich sa dajú konzumovať ako samostatné jedlá. Vyskúšajte naše overené recepty, také domáce zemiakové lokše vám budú zaručene chutiť!
Jemné placky, výnimočné svojou farebnosťou a úžasnou chuťou.
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Chutná mliečna polievočka, ktorá vám dodá veľa energie v sychravých jesenných a zimných dňoch.
Zemiakové prílohové šaláty sú neoddeliteľnou súčasťou mnohých jedál, ktoré dopĺňajú hlavné pokrmy a poskytujú výdatnú chuť. Ponúkajú rôzne prípravy a kombinácie, ktoré obohatia váš jedálniček.
Pečené morčacie mäso z dolných stehien s chutnou cibuľkou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Rýchla, jednoduchá polievočka s chutnými krupicovými haluškami pre deti i dospelých.
Jemné zemiakové pyré s lahodnou zeleninovou príchuťou. Podávame ako prílohu k mäsu či rybám..
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím je veľmi obľúbený. Pripravili sme pre vás tento klasický recept z chutnej mladej tekvice, ktorú sme strúhali aj s jej jadierkami a z nových ľahko olúpaných zemiakov, aby sme v zemiakoch zachovali ...
Tekvicová polievka s kúskami sliviek a obľúbenou šošovicou, ktorá nám vyvažuje jemnú sladkú chuť tejto teplej dobrotky.
Sladko-kyselkavá, letná kaša s čerstvými malinami. Do zimnej použijeme maliny mrazené :)
Obľúbený prívarok z letnej tekvice a nových zemiakov, pripravený s kyslou smotanou a podávaný s chutnými hovädzími rezňami pečenými v rúre. Ak varíte pre štyroch, varte z polovice ?!
Jednoduchá brokolicová polievka, bez pridania muškátového orieška a soli vhodná aj pre deti. Servírujeme s pár kvapkami tekvicového oleja.
Krémová polievka zo žltých paradajok s kurkumou a červenou šošovicou. Polievka je plná lykopénu, vitamínov a minerálov. Vďaka pridanej šošovici obsahuje množstvo proteínov, čím sa stáva plnohodnotným pokrmom.
Obľúbené cestovinovo-zemiakové jedlo sme tentokrát obohatili vlastnoručne nazbieranými lesnými hubami. Takto pripravený granadír, či granadiersky pochod nám veľmi chutil. Vyskúšajte, zaručene sa aj vám bude páčiť.

Najpopulárnejšie recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť