Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Hovädzie stehno na červenom víne
PRÍVARKY A OMÁČKY
Omáčka z vareného hovädzieho mäsa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh s tymiánom
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin so syrom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané cestoviny
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Zemiakové halušky - strapačky
Hovädzí guláš so zemiakmi
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
Sladkokyslá fazuľová omáčka so zemiakmi
Guláš s fazuľou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s cesnakom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies