Národné kuchyne
Viac
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
CESTOVINY
Zapekané cestoviny so špenátom a slaninkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-fazuľová polievka Šutolica (Šutelica)
Babičkine úhrabky
Úhrabky
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Mäsovo-hubové špízy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hroznová omáčka na stredoveký spôsob
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehná na cibuli
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
ActiFry hermelín s orechami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Halušky
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Šampiňónová omáčka s knedľou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Zemiakové Gnocchi alias Noky
ZÁVARKY DO POLIEVOK
Rajbanička - cestovina do polievky
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies