Národné kuchyne
Viac
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
Michal 15 min. nízka
Králik na smotane
Dada — stredná
Králičie pečienky s jablkami
Dada 45 min. stredná
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
Pečený marinovaný králik so zemiakmi
Dada 2 h. 30 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové kakaové cesto
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
Guláš s fazuľou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies