šampiňóny v receptoch

 

Šampiňónová omáčka s knedľou

Šampiňónová omáčka s knedľou

Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.Zobraziť viac

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.Zobraziť viac

Vyprážané šampiňóny v cestíčku

Vyprážané šampiňóny v cestíčku

Chutné strapaté šampiňónové klobúčiky podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.Zobraziť viac

Vyprážané šampiňóny

Vyprážané šampiňóny

Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.Zobraziť viac

Bravčové na hubách

Bravčové na hubách

Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.Zobraziť viac

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.Zobraziť viac

Krúpová baba s údeným a hubami

Krúpová baba s údeným a hubami

Uvedené množstvo je na prípravu dvoch väčších plechov krúpnej baby, pre asi šestnástich hladošov. Pokrm je dosť sýty. Podávame teplé.Zobraziť viac

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.Zobraziť viac

Šampiňónová karí omáčka

Šampiňónová karí omáčka

Smotanová omáčka jemnej chuti, plná šampiňónov. Podávame s ryžou, alebo parenou knedľou.Zobraziť viac

Balkánsky plameň

Balkánsky plameň

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.Zobraziť viac

 

 
 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť