Národné kuchyne
Viac
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Ražniči v parnom hrnci
Chrumkavé kurča
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Kuracie údené stehná s hrachovým pyré v parnom hrnci
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová zmes s brandy
Zuzka 25 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové kakaové cesto
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s cesnakom
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies