Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
Jurgason 45 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
Jurgason 40 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Jurgason 25 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Frankfurtská polievka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Pečené kurča s ryžou
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-jablková štrúdľa
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť