Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z MÄSA
Tlačenka
Dada — stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčový jazyk v smotanovej omáčke
Dada 1 h. 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Šošovicový prívarok
Vajíčková polievka s mrkvou
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-jablková štrúdľa
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť