svetvomne.sk

Bravčové mleté mäso v receptoch

 

Pečená bravčová roláda

Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.Zobraziť viac

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.Zobraziť viac

Plnené kelové listy v paradajkovej šťave

Plnené kelové listy v paradajkovej šťave

Výborné a šťavnaté plnené kelové listy.Zobraziť viac

Fašírka s vajcom

Fašírka s vajcom

Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.Zobraziť viac

Plnená fašírka

Plnená fašírka

Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.Zobraziť viac

Pečené kapustové závitky

Pečené kapustové závitky

Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.Zobraziť viac

Plnená bravčová roláda

Plnená bravčová roláda

Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.Zobraziť viac

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.Zobraziť viac

Plnené kapustné listy

Plnené kapustné listy

Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.Zobraziť viac

Jemná plnená fašírka

Jemná plnená fašírka

Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.Zobraziť viac

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť