Ryby

 

Steak z lososa

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.Zobraziť viac

Rybie filé v zelenine

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.Zobraziť viac

Kalamáre na grile

Kalamáre na grile

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.Zobraziť viac

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.Zobraziť viac

Filet z aljašskej tresky na pare

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnciZobraziť viac

Treska s holandskou omáčkou

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.Zobraziť viac

Rybacie fašírky

Rybacie fašírky

Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.Zobraziť viac

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou

Pangasiusa poliateho omáčkou podávame s varenými zemiakmi a opekanou cuketou. Pangasiusa a zemiaky najjednoduchšie pripravíme v parnom hrnci.Zobraziť viac

 

 
 
 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť