svetvomne.sk

Ryby

 

Chrumkavé podkovičky z kapra

Chrumkavé podkovičky z kapra

Ako si rýchlo a jednoducho pripraviť jemné mäsko z kapra na chrumkavo.Zobraziť viac

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius na masle a cibuli

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.Zobraziť viac

Steak z lososa

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.Zobraziť viac

Rybie filé v zelenine

Rybie filé v zelenine

Zdravá ryba v zdravej zelenine.Zobraziť viac

Treska s holandskou omáčkou

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.Zobraziť viac

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.Zobraziť viac

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Rybie filé v cesnakovom cestíčku

Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.Zobraziť viac

Tilapia v parmezáne

Tilapia v parmezáne

Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.Zobraziť viac

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť