Národné kuchyne
Viac
MORČACIE MÄSO
Morčacie kocky na paprike
Dada 45 min. stredná
Morčacie špízy v alobale
Dada 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie stehná v alobale
Dada 2 h. vysoká
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
Veľkonočná mäsová fašírka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
HOVÄDZIE MÄSO
Farebná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízka
Špízy z mletého mäsa
CESTOVINY
Špagety záhradníka
Zuzka 40 min. nízka
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
Dada — nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hovädzí guláš so zemiakmi
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Katov švih - Kaťák
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
Sladkokyslá fazuľová omáčka so zemiakmi
Guláš s fazuľou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s cesnakom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies