svetvomne.sk

Olej olivový v receptoch

 

Šampiňónová omáčka s knedľou

Šampiňónová omáčka s knedľou

Hubová omáčka podávaná s knedľou je vynikajúci, rýchly, bezmäsitý obed.Zobraziť viac

Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu

Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu

Hrachový prívarok je najchutnejší s vareným údeným mäsom, posypaný opraženou cibuľou a s čerstvým voňajúcim chlebom.Zobraziť viac

Plnené zapekané rožky

Plnené zapekané rožky

Chutná chrumkavá večera.Zobraziť viac

Pečené kurča s ryžou

Pečené kurča s ryžou

Klasické pečené kurča s ryžou. Pri servírovaní môžeme ryžu preliať výpekom. Podávame s kompótom.Zobraziť viac

Kuracie prsia v syrovej omáčke

Kuracie prsia v syrovej omáčke

Veľmi chutné kuracie mäso v syrovej omáčke podávame s ryžou zmiešanou so sladkou kukuricou.Zobraziť viac

Kapustovo-mrkvový šalát

Kapustovo-mrkvový šalát

Obľúbený klasický šalát zo sparenej kapusty v sladkokyslom náleve. Podávame k pečeným a duseným mäsám.Zobraziť viac

Jednoduché liate buchty

Jednoduché liate buchty

Nechce sa vám prácne skladať buchty. Skúste náš recept na kysnuté liate cesto a buchty z neho. Ako plnku môžete použiť uvedený tvaroh, ale aj slivkový lekvár, či makovú alebo orechovú plnku.Zobraziť viac

Zemiakový vianočný šalát

Zemiakový vianočný šalát

Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.Zobraziť viac

Pečená cvikla s cesnakom

Pečená cvikla s cesnakom

Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.Zobraziť viac

Plnená paprika

Plnená paprika

Klasická plnená paprika.Zobraziť viac

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť