Národné kuchyne
Viac
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Dada 2 h. 30 min. stredná
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
Plnená kačica
Dada 3 h. stredná
Kačacie pečienky na horčici
Dada 35 min. stredná
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
Pečené husacie stehná
Zuzka 3 h. nízka
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
Pečené kačacie krídla
Kačacie prsia na hruškách
Dada 25 min. stredná
Letná pečená kačica so zeleninovým šalátom
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zuzka 40 min. stredná
RIZOTO
Jednoduché kačacie rizoto
Dada 30 min. nízka
Vianočná kačka
Dada 3 h. nízka
Pečená kačica na mede s hroznovou omáčkou
Dada — nízka
Pečená kačka na pomarančoch
Dada 2 h. nízka
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou
Michal 30 min. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
CESTOVINY
Halušky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Zemiakové Gnocchi alias Noky
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
ZÁVARKY DO POLIEVOK
Rajbanička - cestovina do polievky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies