Horčica plnotučná v receptoch

 

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.Zobraziť viac

Plnené zapekané rožky

Plnené zapekané rožky

Chutná chrumkavá večera.Zobraziť viac

Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou

Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou

Rýchly a na prípravu nenáročný recept na jemné kuracie mäsko so smotanou a syrom. Vhodnou prílohou môže byť ryža, zemiaky na akýkoľvek spôsob a zelenina.Zobraziť viac

Pečené kuracie prsia so zemiakmi

Pečené kuracie prsia so zemiakmi

Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.Zobraziť viac

Plnené bravčové závitky

Plnené bravčové závitky

Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.Zobraziť viac

Cisársky šalát s pečenými zemiakmi

Cisársky šalát s pečenými zemiakmi

Chutný, ľahký šalát bez mäsa s vynikajúcim jogurtovo-syrovým dresingom. Šalát si môžete jednoducho pripraviť aj zo zbytku pečených zemiakov, ktoré boli použité ako príloha k inému pokrmu.Zobraziť viac

Zemiakový vianočný šalát

Zemiakový vianočný šalát

Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.Zobraziť viac

Tatarská omáčka z kyslej smotany

Tatarská omáčka z kyslej smotany

Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.Zobraziť viac

Lahodný kurací šalát

Lahodný kurací šalát

Jednoduchý šalát na pohostenie pre priateľov.Zobraziť viac

 

 
 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť