Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
Jurgason 45 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
Jurgason 40 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Jurgason 25 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Citrónové rezy
Fašírka s vajcom
SLANÉ CHUŤOVKY
Syrová roláda
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Medové rezy s orechovou grilážou
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Ananásové rezy
Slávnostné jahodové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies