Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Držkový perkelt
Dada 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Zázvorová omáčka
Dada 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
RIZOTO
Hydinové rizoto
Jurgason 45 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolica zapečená so syrom
Zuzka 30 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
Jurgason — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Pečené bravčové stehno
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Vajíčková polievka s mrkvou
Obrátené kuracie rezne
ŠTRÚDLE
Tvarohovo-jablková štrúdľa
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť