svetvomne.sk

Cestoviny

 

Zapekané šunkové fliačky

Zapekané šunkové fliačky

Klasická dobrota :) zo slovenských školských jedální. Podávame s kyslou uhorkou.Zobraziť viac

Tarhoňa

Tarhoňa

Ako si dobre pripraviť tarhoňu. Táto chutná cestovina je veľmi vhodnou prílohou k rozličným jedlám či už vareným, pečeným alebo duseným.Zobraziť viac

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Jeden z mnohých druhov receptov na obľúbené boloňské špagety.Zobraziť viac

Bryndzové halušky

Bryndzové halušky

Ďaľší skvelý recept na prípravu Slovenského národného jedla.Zobraziť viac

Studený cestovinový šalát

Studený cestovinový šalát

Chutný cestovinový šalát s jogurtovým dresingom.Zobraziť viac

Špagety s brokolicovou omáčkou

Špagety s brokolicovou omáčkou

Špagety s výbornou brokolicovo-syrovou omáčkou.Zobraziť viac

Špagety Carbonara

Špagety Carbonara

Carbonara je tradičná talianska úprava cestovín so slaninou, syrom Pecorino a vajíčkami. Najvhodnejšie cestoviny na prípravu sú práva špagety.Zobraziť viac

Strapačky s kyslou kapustou

Strapačky s kyslou kapustou

Strapačky zo zemiakového cesta pripravené s kyslou kapustou a pečenou slaninkou.Zobraziť viac

Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou

Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou

Špecle sú v podstate halušky, ktoré nájdeme v jedálničkoch nemecky hovoriacich národov ako „Spätzle“. Sú nielen veľmi obľúbené ako príloha k mäsu s omáčkou, ale aj ako samostatný pokrm keď sú zmiešané so syrom, slaninou a inými chutnými ingredienciami.Zobraziť viac

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť